vrijdag 27 oktober 2017

Zware metalen in een kader gezet

De belasting met zware metalen maken onderdeel uit van een bredere expositie aan milieugiften waaraan de mens hedentendage blootgesteld wordt. Milieufactoren spelen in (chronische) ziekten nog al eens een evidente rol die vaak over het hoofd gezien wordt, ook door artsen. Dr. S. Genuis is één van de artsen die een medische benadering bepleit waarin ook milieufactoren meegenomen worden in zowel diagnostiek als in therapieën.  https://www.stephengenuis.com/ Video: 'Introduction to an Environmental Medicine Approach in Patient Care'.


Zware metalen kunnen opgevat worden als één van de belangrijkste ziekteveroorzakers. Vertaald vanuit het Duits:

De belangrijkste ziektemakers: de moderne mens wordt steeds meer blootgesteld aan schadelijke stoffen en milieugiften, die zijn lichaam zwaar kunnen belasten. Echter, deze  gevaarlijke bronnen blijven vaak onbekend. Niet enkel zware metalen, maar ook houtbeschermingsmiddelen, als ook medicijnen, vullingen in het gebit, technische verworvenheden zoals de mobiele telefonie en zelfs voedingsmiddelen kunnen de gezondheid ernstig beschadigen. (Mutter, 2012, p.9)
Belangrijke informatie over de verwijdering van zware metalen

https://www.detoxklinik.de/files/7115/0156/9785/2017.12_Entgiftung-Effektiv_bei_vielen_Erkrankungen_Orthomol_J.Mutter.pdf


Hierin wordt uitgelegd dat de verwijdering van zware metalen de gezondheid verbetert bij vele, waaronder de chronische, ziekten. 


Voorbeelden van belasting met zware metalen

Gebroken koortsthermometer                          Amalgaamvullingen   


 


Vaccinaties 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten